Zenekarjáték - a nyertes:

 2010.07.07. 23:39

Indítottunk egy játékot. Július 6-a éjfélig a második fordulóba bejutottakra több mint 8 ezren szavaztatok. NYOLCEZREN!!! Az rengeteg...

Na de tudjuk, hogy titeket ez nem nagyon érdekel... A lényeg most jön
 

A legtöbb szavazatot (2448) kapta: Chasing Rainbows

 

Ezzel ők jutottak be a fesztiválra - a nyereményük egy koncertlehetőség (várhatóan) 2010. augusztus 27-én 14 órakor a SZINen a Pepsi színpadon!

A verseny végeredményét itt tudjátok lecsekkolni, elég szoros lett!

Köszönjük, hogy jelentkeztetek, játszottatok, szavaztatok, és gratulálunk minden zenekarnak, akik az első és második fordulókon részt vettek!

ps: Ha a jövőben lesz lehetőségünk, folytatjuk a tehetséggondozást. Az ideihez még annyit, hogy az első 10 zenekar Myspace oldalait kint tartjuk a linkjeink között, hátha dob valamit az érdeklődésen.

ps2: Technikai okokból sajnos elmaradtak az interjúk a zenekarokkal. Cserébe felajánljuk, hogy ha küldötök magatokról egy kis szösszenetet kép(ek)kel ellátva, akkor kitesszük a blogba.

ps3: A nyertes zenekar legyen szíves és küldjön nekünk egy emailt a szinblog@gmail.com-ra mindenféle elérhetőséggel, és mi továbbirányítjuk őket a fesztivál szervezőihez! Köszi!

Gratulálunk minden egyes résztvevőnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr562137331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása