A futás ma már nemcsak a sportolók privilégiuma, hanem meghódította a világsztárokat is: az új divat szerint minden magára valamit is adó híresség kocogással tartja formában magát, sőt, a bátrabbak a nívós versenyekre is beneveznek.

A zenészek közül Madonna, P. Diddy, Sheryl Crow vagy az ABBA legendás énekese, Björn Alveus is a futás szerelmese. Magyarországon is egyre népszerűbb ez a mozgásforma: a szeptemberi félmaratonon Zséda, Vadon Jani, Viva Ben, Tóth Gabi és szerelme, Roli, Dobrády Ákos és Emilia, SP, a Rakonczai fivérek, a Zanzibar gitárosa, Sidi, Puskás Peti és öccse, Mark, Peti és Miki az Anti Fitness Clubból is elindulnak.

Míg évekkel ezelőtt csak a sportolók vettek futócipőt a lábukra, addig mára meghódította a világot a kocogás. Ehhez a mozgásformához nem kell más, mint egy jó futócipő, alakformáló és stresszoldó hatása pedig különleges. Ezt ismerték fel a sztárok is, akik között óriási divat lett a kocogás, és ma már senki sem csodálkozik, ha egy sztár szalad el mellette New York vagy London egy-egy kedvelt pontján: Madonna, Matthew McConaughey, P. Diddy és Sheryl Crow híresen nagy futók, sőt, sokan még versenyeken is elindulnak: maratont futott többek között Anthony Edwards a Vészhelyzetből, Freddie Prinze Jr., Kate Hudson és Katie Holmes is.

Itthon a 25. jubileumi félmaratont a zene erejével ünneplik a szervezők és a sport szerelmesei: egy igazi világsztár is részt vesz a versenyen: a svéd énekesnő, Emilia is lefutja a 21 kilométert.

˝Szeretek futni, de még soha nem vettem részt versenyen, ez lesz az első alkalom. Megpróbálom kihozni magamból a maximumot˝ – mondta a Big big world című dal előadója, Emilia, aki hetente kétszer találkozik a személyi edzőjével és hetente kétszer eljár futni is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr282188381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása