Légy divatos az edzőteremben is! Bemutatjuk a legtrendibb edzőcipőket, amelyekkel biztosan lehengerlő leszel aerobik órán vagy a konditermeben. Lássuk!

Mint minden évben, idén is összegyűjtötte a SHAPE az év legjobb sportcipőit. Ezúttal – közkívánatra – a kerékpároscipők is bekerültek a kínálatba.

Fitneszhez – zsírégető órákhoz

Flywire erősítésének köszönhetően habkönnyű, mégis nagyon erős, oldalirányú mozgásoknál is szuper tartást biztosít. Tökéletesen szellőzik, nyári kánikulában is kényelmes lesz. Ezt a lábbelit nyugodtan felhúzhatod egy jó kis zsírégető órára. Ajánljuk kardiofitneszhez is! Ára: 22990 Ft (www.nikewomen.hu

Reebok / Studio Beat
Magasított szárú bőrcipő. Ebben akár nehezebb stepórákra is beállhatsz. Ára: 14990 Ft (www.reebok.com)
 

Nike / Lunarglide
Innovatív technológiájának köszönhetően ez a cipő hatékonyan csillapítja a becsapódásokat, mégis könnyű, és remekül szellőzik. Ára: 33990 Ft (www.nikerunning.hu
 

Görbe utakon

Az első görbe talpú cipőket még jóindulattal sem lehetett kecsesnek nevezni. Azóta, ha nem is váltak balerinacipőkké, de immár sportos kivitelben készülnek.

Scholl / Starlit
A Scholl idei újdonsága a gördülő talpas Starlit kollekció, amelyben a sportos változatok mellett túrázásra alkalmas szandálok is találhatók. Ára: 29900 Ft (www.scholl.hu, www.starlit-scholl.com)
 

Joya / Rózsaszín bőr
Valódi bőr, ráadásul kicsit csillog. Hát-, derék- és ízületi fájdalmakkal küszködő fiataloknak ajánljuk. Ára: 45900 Ft (www.joya.hu)
 

Kerékpározáshoz, spinninghez

A kerékpáros cipő két legfontosabb ismérve: 1. Talprésze nagyon kemény, ezért akkor sem fogja nyomni a talpad a kemény fém, ha teljes testsúllyal nehezedsz a pedálra. 2. A talprészbe egy olyan kis eszköz illeszthető, ami a cipőt erősen a pedálhoz rögzíti, ennek köszönhetően azt nemcsak tolni tudod, hanem húzni is.

Merida / MTB Race
Csatos kerékpárcipő spinninghez, bringázáshoz. Ára: 32900 Ft (unisex)  (www.bikefun.hu)
 

ÍGY MOSD A CIPŐD:
Mosás előtt vedd ki a betétet, kímélő, max. 20 Celsius-fokos programon mosd, tömd ki újságpapírral, és árnyékos helyen szárítsd.

A képeket és a forrást megtaláljátok idekattintva.

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr242188364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása