Nézzük, hogy a SZINBlog szerkesztői hogyan is látják a Volt fesztivál kezdetét.

Tegnap már majdnem írtunk arról, hogy itt vagyunk a VOLTon Sopronban Mandrake-kel, de aztán internet hiányában mégse sikerült.

Most viszont igen, mert bejutottunk a T-Mobile (ez itt nem a reklám helye) sátrába, ahol kihelyezett gépeken lehet netezni. Fotók majd lesznek, ugyanis kaptunk fotós/sajtós passzt (ami itt úgy van megoldva, hogy egy plusz karszalagot raktak ránk a sima bérletes mellé, nincs nyakbalógató).

Az első benyomások: más, mint a SZIN. Politically ez a legkorrektebb meghatározás. Egyrészt a hegyi levegő megléte, másrészt a víz hiánya, harmadrészt pedig az okozza ezt, hogy mégiscsak az ország egyik legnagyobb vidéki fesztiváljáról beszélünk - még ha annyira szeretjük is Szegedet és a SZINt.

Az igazából a legnagyobb különsbég, ahogy Mandrake előbb megállapította, hogy egész Sopron a fesztivál mellett van. Ez persze javarészt abból adódik, hogy a Lővér kemping a város szélén (egészen pontosan a Sopron tábla mellett) helyezkedik el, a zenebona pedig nem jut le a völgybe. Az viszont közös a SZINnel, hogy itt is és otthon is ellepik a várost a fesztiválozó fiatalok... Sopron meg ezt nagyon élvezi, mert még nagyobb a bevétel :D

Ma esti programokról annyit, hogy lesz Omega, Edda (amit mi tuti kihagyunk), Datarock, Kiscsillag, meg hasonlók, akit érdekel, csekkolja a VOLT honlapját, és szedelődzködjön, mert még ideérhet a holnapi bulira, amikoris Billy Idol csap a húrok közé (vagy valamelyik gitárosa).

Ja és nagyon jó a Civil Zóna, sokkal nagyobb és bővebb, mint nálunk, én már adtam is vért (és meglepő módon nem lettem rosszul). A Vám- és Pénzügyőrség meg egy nagyon korrekt kis előadást tartott a hamisított cuccokról - hiába, minket minden érdekel. A keresztények is (végighallgattuk őket), mert ők meg itt passióznak folyamatosan a fesztivál utcáin.

Írunk még, mert jól érezzük magunkat. (most ment el mellettünk a város polgármestere, Dr .Fodor Tamás, riszpekt neki, négy kamerással harcol)

A következőkben folyamatosan adjuk a legfrisebbeket a VOLTról!

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr812126340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása