A Nyugat-Dunántúlon pénteken rövidebb, szombaton hosszabb időre felszakadozhat a felhőzet, további esőre, záporra lehet számítani.

A Tiszántúlon a többórás napsütés mellett helyi zápor, zivatar valószínű, nagyobb eséllyel éjszakától. A középső országrészben a napos időszakok mellett gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és több alkalommal várható zápor, zivatar, egy-egy heves zivatar is lehet felhőszakadással, jégesővel. Az északi, északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire 25 és 31 fok között alakul, de a Nyugat-Dunántúlon kissé hűvösebb, a Tiszántúlon pedig melegebb is lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr872188370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása