Ez volt a vég, nagyon derék

 2010.08.10. 21:23

 

Fényben úsztak, minden részük utoljára volt szép. Elbúcsúztak és elbúcsúztatta őket a Nagyszínpad előtt mintegy 45.000 néző. Tegnap volt utoljára ekkora lárma.

Elbúcsúzott a Kispál és a Borz, ha nem is hisszük el, de vége. Jóvolt, szép volt, elénekeltünk velük együtt minden dalt, ami fontos volt az elmúlt több mint két évtizedben. Ha ez itt a vég, az nagyon derék.

A Sziget viszont folytatódik, mínusz 1 után a nulladik, Reggae és Ska, Cseh Tamás és jazz, mindenkinek kedve szerint. 

És megoldódott a korábbi rendezvényeken dj razziaként elhíresült probléma is, mégpedig úgy, hogy a Sziget átvállalta a fellépő Dj-ket sújtó, írott cd-k után a MAHASZNAK fizetendő jogdíjakat, így a szükségtelen az ellenőrzés, hiszen  - a MAHASZ álláspontja szerint – ebben az esetben minden szóba jöhető helyszínen felhasznált másolat jogosítottnak minősül.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr572213202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása