Hó jött, ész ment

 2010.01.21. 21:32

Ma se írok sokat, mert fáj a fejem. Viszont a napomról írok.
Elég jó nap volt, kezdjük a -5 fokkal, ami az egyetlen dolog a napban, ami zavart, a hó, amivel nem törödtem, és köszönhető neki, elkéstem, de csak negyed órát, és gondolták, h a hó miatt kések. A suliba nagyon jó hangulat alakult ki németen, ami 4. órára tovább fejlődött, utána meg kémián, már nagyon sok volt magunkból. Elején még a tanár is velünk tartott, nevetett velünk, de ezt nem értékelte az első véletlen padburitás után, és szegényke nem tudott mit kezdeni velünk, de hát az embernek ha egyszer jó kedve van, akkor had legyen neki. A hó jött, az eszünk elment. Kb. ez a mai nap mérlege.
Itthon, egy kis pihi, tanulás szokás szerint lustaság miatt elmaradt, pedig nem ártott volna. MSN-party, a szokásos emberkékkel, a jó társasággal, de ebbe most ne menjünk bele. Inkább nem írom le, h itt mi folyik. Mellesleg a blog-olvasás is nagyszerű dolog, mert kiderülnek új dolgok az emberről. Persze nem itt, és nem rólam.

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr11691362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása