A mai nap röviden: szar, szar, szar! Ezért nem is szeretnék a erről a napról beszélni, túl sok rossz dolog történt, és inkább beszéljünk a jóról.

Szombaton nagyon jó volt, jól éreztük magunkat, és örülök, hogy találkoztunk. Bár elég hideg volt, de megoldottuk a kicsi melegedési lehetőséget. Szegény öreget annyira néztétek, h zavarba jöttxD

Vasárnap: elment, egy kisebb családi nap. Degezre zabáltam magam.

Hétfő: szar. A hét elej általába szar. Na ez megint. Főleg betegen. Fáj a lábam, a fejem, meg vok fázva, meg a többi probléma. De legalább reggel kiderült, h meg lesz délután a társaság, ami nagyon jó volt, hisz legalább nem egyedül fagytam szét.

A hét értékelése eddig nagyon szar, de ami vigasztal, h innen már gyorsabban fog telni. Szombaton remélem összejön a terv, bár nagy esély nincs rá. Esetleg hnap már megtom. Az időjárással nem lesz gond, hisz nagyon hideg lesz. Ma éjjel akár -15 fok is lehet, ahogyan hnap éjjel is. Akár havazás is várható ma éjjel és szombaton. Hétfőtől még rosszabra fordul az idő. Fázhatunk eleget, de az időjárás-jelentésből ennyi elég, mert nem meterológus vagyok.

Bírjátok a hideget, a hetet, és ne legyen olyan szar mint a környezetemnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr201705058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása