Helyreigazítás, közlemény

 2010.06.03. 21:01

A tegnapi bejegyzéseinkhez ezek még hozzátartoznak, ill. a hibák kijavítása ként szolgálnak.

Helyreigazítás:

Láttuk több, a játékra jelentkező zenekarnál, hogy kirakták magukhoz a szavazásra való felhívást. Ezzel persze nincs is semmi baj, de szeretnénk jelezni, és ezzel együtt tudatosítani is, hogy mi NEM vagyunk a SZIN szervezői, csupán bloggerek, akik annyira szeretik a SZINt, hogy nem hivatalos blogot írnak róla. Valójában csak kooperálunk a szervezőkkel (elsősorban információ-csere terén). Szeretnénk ebben a pozícióban megmaradni a jövőben is, ezért kérnénk azokat, akik kitették magukhoz a felhívást, hogy ha egy mód van rá, javítsák a szöveget. A zenekaros és SZINcipős játékot gyakorlatilag 5. szülinapunkra kaptuk ajándékba az igazi szervezőktől, és bízunk benne, hogy nemcsak mi örülünk neki.

 

Közlemény:

Többen jeleztétek, hogy rosszul szerepel egy-két zenekar neve az oldalon. Próbáltuk nagyon, de sajnos a technika nem teszi lehetővé, hogy megváltoztassuk a szavazás szövegét anélkül, hogy a zenekarok ne veszítsenek szavazatot.

Ennek megfelelően a Chaising Rainbows Chasing Rainbows, és a Monkey Ranch Music Monkey Ranch (Foo Fighter Tribute), így kell őket számon tartani, és nem úgy, ahogy mi felvezettük őket a szavazásba. Még egyszer sorry.

Üdv, SZIN blog szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr432054564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása