újra itt!!

 2010.06.01. 20:44

Sziasztok!

Egy kis tavaszi szünet után újra itt, kicsit megújulva, kicsit másképp, mint mások ill. mint máskor. Itt a nyár, vagyis ez az időjárásban most nem mutatkozik, mert megint esik, és újra itt az árvíz veszély. Én úgy vagyok vele, hogy jó az eső, de nem ilyen nagy mennyiségbe. Mindenesetre remélem, minél elöbb itt lesz egy jó kis kellemes nyári idő, ami alatt nem a 30 fokot értem, elég lesz csak 25-26. Majd kicsit késöbb jöjjön az a fülledt, nem nagyon kellemes, viszont fürödni kellemes meleg időjárás, ami álltalában lenni szokott, nem úgy mint ez a rengeteg eső. A lényegtől megint eltéretem... szóval:

Itt szemezgetünk egy kicsit, pl. a Kisalföld Online-ról.
Itt a nyár, akkor itt van a fesztiválok ideje! Mi megpróbáljuk összeszedni a nyár fesztivál híreit. Elsősorban a SZIN Blogról szedjük az információkat, de a forrást mindig megjelenítjük az adott bejegyzésben.
Hogy még mi jön? Az majd kialakul. Ha valamit meg akarok osztani Veletek, akkor azt feltétlenül írom, illetve ha találok érdekességet, akkor azt is igyekszem közölni.
Szerintem nyitó-beszédnek ennyi elég, szóval ami még eszembe jut közlöm. Minden mást a maga idejében!
Hamarossan jönnek a bejegyzések!!!

A tavaszi szünet után a nyári hadjárt megkezdődik. Jó blogozást, és minél több érdekes információ feltárását Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr352049016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása