A kisalfold.hu arra kereste a választ, hogy a szerény anyagi lehetőséggel rendelkező családok vajon hol, milyen helyeken vakációzhatnak pár napot akciós áron. Turisztikai szakembertől is hallottunk hasznos tanácsokat.

Portálunkon sajnos se szeri, sem száma azoknak a kommenteknek, melyekből világosan kiderül: rengeteg család tengődik úgy hónapról hónapra bántóan kevés pénzből, hogy esélyük sincs pár napra elmenni valahová kikapcsolódni.

Olvastunk olyan hozzászólást is, ahol a szülő arról írt, hogy a gyerekét évek óta táboroztatni sem tudja elküldeni.

Az biztos, hogy az ingyenes vakációs helyeket mi sem találtuk meg a világhálón, de talán pár hasznos, praktikus tanáccsal szolgálhatunk.

Első körben vegyük nagyító alá azt a szálláskereső portált, mely ígérete szerint minden magyar településen képes megtalálni a legolcsóbb szállást. Ez a turisztikai site azonban a hotelekre koncentrál – nem árulnak zsákbamacskát, ez az információ korrekten szerepel a portálon –, s innentől kezdve itt inkább a vastagabb pénztárcájú emberek válogathatnak.

tovább>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr272189006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása