Tél van...

 2010.01.06. 20:30

Rég jártam erre fele... De most újra itt.

Újra itt az "igazi" téli idő. Esett egy kissebb mennyiségű csapadék (legtöbb helyen hó), de nem nagyon készültek fel rá. Pedig január van. Tél! Télen ez a természestes, hogy hó esen, mínuszok legyenek, meg h mindenki csúszkáljon össze-vissza. Vonat késések. Előfordul ilyen időben. Igazából nem hibáztatható érte a MÁV, de mégis vkit hibáztatni kell, és az időjárásért nincs kit, ezért már csak a MÁV-ot, meg a többi közlekedéses dolgot hibáztatjuk. Ez a természetes. A közút-kezelők azért már nagyából felkészültek, hisz meglepően sok helyen el volt takarítva a hó (de nem mindehol!!!). A buszok jártak, csak késtek. Természetesen a BKV közlekedése ezalól kivétel, hisz ott megint sokan nem álltak munkába. Igazuk van, csak az a gáz, hogy ezt csak az utasok szívják meg, de őket ez hidegen hadja. De ezt a témát hagyom, mert ugyse érint engem.
Ennyi az időjárásról és a közlekedésről mára. Próbáljunk meg óvatosan közlekedni, és élvezni a havat, ami jó is lenne, ha nem lenne a latyak.

A bejegyzés trackback címe:

https://tola.blog.hu/api/trackback/id/tr671652547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása